Mijn naam is Karin Cassee. Ik ben getrouwd, moeder van 2 kinderen en woonachtig in Apeldoorn.

Na jarenlang gewerkt te hebben in de GGZ als sociaal psychiatrisch verpleegkundige,  ben ik in 2021 hiermee gestopt en gestart als zelfstandig Autismecoach voor hoogopgeleide vrouwen met autisme.

Binnen de GGZ lag mijn hart al bij de cliënten met autisme en met name de hoogopgeleide vrouwen met autisme. De diagnose werd bij hen vaak laat vastgesteld wat grote gevolgen had voor hun leven. De belangrijkste vraag waar vrouwen mee komen is dat zij rust willen en zo ontzettend moe zijn. Ik leer hen begrijpen waar die moeheid vandaan komt en hoe je weer een goede balans kunt vinden in je werk en privé leven. Hierdoor verminderen klachten als moeheid, een druk hoofd, veel piekeren en een negatief beeld over jezelf en je functioneren.

Ik heb mijn praktijk aan huis waar ik coach aan de keukentafel en waar je van harte welkom bent!  Ik werk ook online. Ik vind zelf de afwisseling van zowel op locatie werken als online gesprekken erg prettig. Zo kan ik veel meer vrouwen helpen dan alleen diegenen die naar Apeldoorn kunnen komen.  

Via deze link kun je meer lezen over mijn ervaringen als hulpverlener. Of kijk eens op mijn LinkedIn-pagina.