Meer rust en betere relaties. Dat is wat mijn methode voor jou kan betekenen. Mijn aanpak is praktisch en we stellen samen concrete doelen. Zo kun je zien en voelen welke positieve veranderingen er in jouw leven ontstaan. Ik heb oog voor jouw unieke kwaliteiten als hoogopgeleide vrouw met autisme. Mijn methode is volledig gericht op jouw kwaliteiten laten groeien.

Voor wie werkt de coachingsmethode

Jouw leven kent veel uitdagingen. Prikkels die de hele dag op je afkomen en gesprekken met mensen die je als enorm intensief ervaart. Soms lopen emoties bij jou en anderen hoog op. Of misschien voel je jouw emoties juist niet. Voel je je leeg. Je vindt het misschien lastig om anderen te begrijpen, voelt jezelf vaak onbegrepen of merkt dat de communicatie gewoon niet lekker loopt. Hiermee helpt mijn coachings methode ook.

We verdiepen ons in wat autisme voor jou betekent. Welke invloed het op je heeft. Zaken die o.a. aan bod kunnen komen zijn:

  • Sociaal contact
  • Balans tussen werk en privé
  • Prikkelgevoeligheid
  • Positieve kanten van autisme
  • Informatieverwerking
  • Tips die in jouw situatie van pas kunnen komen.

Coaching geeft rust in je hoofd. Stap voor stap krijg je meer grip op je werk en je leven. 

Ik werk met één-op-één gesprekken in sets van 3, 6 of 12 afspraken afhankelijk van jouw coachvraag. Mijn methode is flexibel. Natuurlijk kun je altijd eerst een gratis introductiegesprek aanvragen. En hoewel vrouwen met autisme mijn specialisme zijn, werk ik zo af en toe ook met koppels en mannen. 

Wanneer je besluit om samen met mij een coachingstraject aan te gaan, plannen we een aantal afspraken vooruit. Zoveel als jij wilt. Zo weet je zeker dat er plek voor je is op een tijdstip dat goed in jouw agenda past. Dit geeft zekerheid. Als je niet in de gelegenheid bent om naar Apeldoorn te komen, heb ik een speciaal online traject.

Ik sta open voor vragen over mijn coachings praktijk en mijzelf, hier hangen geen verplichtingen aan. Ook de hulpverlener die een cliënte wil doorverwijzen of een werkgever die coaching zoekt voor een werkneemster kan contact met mij opnemen. Vul het contactformulier in en je ontvangt op werkdagen binnen 24 uur een antwoord.