Ik vind dat iedere vrouw met autisme goede ondersteuning verdient. Ook diegenen die geen mogelijkheid hebben om bij mij langs te komen voor een coachingstraject. Door de corona periode heb ik ruime ervaring opgedaan met het online coachen en ik heb gemerkt dat we ook op deze wijze hele mooie resultaten kunnen boeken.

De voordelen van online coaching:

  • Coaching waar je ook bent;
  • Beveiligde omgeving via Teams;
  • Alleen internet nodig.

Werkwijze

Je ontvangt voorafgaand aan ieder gesprek een link voor een Teams-meeting. Materialen waarmee ik werk krijg je per mail toegestuurd. Dit gaat vooral over informatie- en werkbladen. Ingevulde werkbladen kun je ook per mail weer naar mij toesturen zodat we ze in een volgend gesprek kunnen bespreken.

Ook een combinatie van afspraken op locatie en online zijn mogelijk. Interesse in online autisme coaching? Neem gerust contact op via het contactformulier.